Strict (2048): Declaration of JsHelper::value() should be compatible with Helper::value($options = Array, $field = NULL, $key = 'value') [CORE/Cake/View/Helper/JsHelper.php, line 422]
Independența Film | MONSTRUL

Coşul de cumpărături este gol

MONSTRUL

TRAILERE (1)

REGIZOR

Joon-ho Bong

ACTORI

Kang-ho Song

Hie-bong Byeon

GENUL

Comedy, Drama, Horror, Sci-Fi, Thriller

DURATA

118 min

AUDIO

COREEANA Dolby 5.1

SUBTITLURI

ROMANA

FORMAT

DVD 9 PAL 16:9

SINOPSIS

La Seoul, Park Hee-bong are un mic restaurant fast-food la marginea lacului Han unde trăieşte împreună cu familia sa. Este acolo cu fiul său cel mare, imaturul Gang-du, fiica sa Nam-joo, o campioană ghinionistă la tirul cu arcul şi Nam-il, fiul său cel mic, veşnic somer. Toată lumea o adoră pe micuţa Hyun-seo, fiica unică a lui Gang-du.
Intr-o zi, un monstru uriaş şi necunoscut până în prezent, tâşneste din străfundurile râului. Când creatura ajunge la mal, aceasta începe să strivească şi să atace mulţimea într-un mod sălbatic, distrugând tot în calea sa.
Când restaurantul este dărâmat, Gang-du încearcă să fugă cu fiica sa, dar o pierde în mulţimea disperată. Când în sfârşit o zăreşte, Hyun-seo este luată pe sus de către monstrul care dispare, luând cu el fetiţa în râu.
Neputându-se biuzui pe niciun ajutor, familia Park decide atunci să plece în cruciadă împotriva monstrului, pentru a o regasi pe Hyun-seo.

COS DE CUMPARATURI

DVD 49 LEI 30 LEI

INDEPENDENTA FILM Recomanda

VANATORII DE CAPETE

HEADHUNTERS

REGIZOR

Morten Tyldum

CAST

Aksel Hennie

GENRE

Action

PRET

49 LEI

Termeni și Condiții