Strict (2048): Declaration of JsHelper::value() should be compatible with Helper::value($options = Array, $field = NULL, $key = 'value') [CORE/Cake/View/Helper/JsHelper.php, line 422]
Independența Film | "CHE" ARGENTINIANUL/GUERILLA 2 DVD

Coşul de cumpărături este gol

"CHE" ARGENTINIANUL/GUERILLA 2 DVD

TRAILERE (1)

REGIZOR

STEVEN SODERBERGH

ACTORI

Benicio Del Toro

Carlos Bardem

GENUL

Dramă, Istorie, Biografie

DURATA

253 min

AUDIO

SPANIOLĂ

SUBTITLURI

ROMÂNĂ

FORMAT

DVD 9 PAL 16:9

SINOPSIS

ARGENTINIANUL (DVD 1)
Pe 26 noiembrie 1956, Fidel Castro navighează spre Cuba cu optzeci de rebeli. Unul din acei rebeli este Ernesto “Che” Guevara (Benicio Del Toro), un doctor argentinian care împărtăşeşte un ţel comun cu Fidel Castro: să alunge dictatura coruptă a lui Fulgencio Batista.
Che se dovedeşte a fi indispensabil ca luptător şi învaţă rapid să stăpânească arta războiului de gherilă. Aruncându-se în luptă, Che este sprijinit de camarazii săi şi de poporul cubanez. Avântul lui Che în Revoluţia Cubaneză, de la doctor la comandant la erou revoluţionar este documentată.

GUERILLA (DVD 2)

După revoluţia cubaneză, Che este în culmea faimei şi puterii. Apoi dispare, făcându-şi apoi apariţia sub acoperire în Bolivia, unde organizează un mic grup de camarazi cubanezi şi recruţi bolivieni pentru a începe marea Revoluţie Latino-Americană.

Povestea campaniei boliviene este o poveste de tenacitate, sacrificiu, idealism şi iscusinţă în războiul de gherilă care în cele din urmă eşuează, aducându-i lui Che moartea. Prin această poveste, ajungem să înţelegem cum Che rămâne un simbol de idealism şi eroism care trăieşte în inimile oamenilor din întreaga lume.

COS DE CUMPARATURI

DVD 50 LEI

INDEPENDENTA FILM Recomanda

ORFELINATUL

EL ORFANATO

REGIZOR

Juan Antonio Bayona

CAST

Belen Rueda

GENRE

Drama

PRET

49 LEI

Termeni și Condiții