Strict (2048): Declaration of JsHelper::value() should be compatible with Helper::value($options = Array, $field = NULL, $key = 'value') [CORE/Cake/View/Helper/JsHelper.php, line 422]
Independența Film | In Cinema

Coşul de cumpărături este gol

ROUTE IRISH

TRAILERE (1)

REGIZOR

KEN LOACH

ACTORI

Mark Womack

Andrea Lowe

John Bishop

GENUL

Dramă, Thriller

DURATA

109 min

AUDIO

ENGLEZĂ

SINOPSIS

Liverpool, august 1976. Când avea 5 ani, Fergus l-a întâlnit pe Frankie, în prima zi de şcoală. De atunci, cei doi au fost nedespărţiţi. În adolescenţă, chiuleau de la şcoală şi beau cidru pe feribotul ce traversează râul Mersey şi visau să călătoreasă în jurul lumii. Fergus nici nu se gândea că visul său urma să devină realitate atunci când avea să devină un membru al forţelor speciale de elită ale Marii Britanii – SAS.
După ce demisionează în septembrie 2004, Fergus îl convinge pe Frankie (ex-Para), să intre în echipa sa de protecţie din Baghdad. 10.000 de lire pe lună, fără taxe. Ultima lor şansă să intre în acest război care devine din ce în ce mai comercializat. Împreună, cei doi îşi riscă vieţile într-un oraş cufundat în violenţă, teroare şi lăcomie, şi "spălat" de un miliard de dolari americani. Trei ani mai târziu, Frankie moare pe Route Irish, cel mai periculos traseu din lume. Înapoi în Liverpool, măcinat de durere, Fergus respinge explicaţia oficială a morţii lui Frankie şi porneşte o investigaţie pe cont propriu pentru a elucida misterul morţii prietenului său cel mai bun.
 

Termeni și Condiții